Mini-serie │ Klanten adviseren en loyaliteit stimuleren bij parasietenbestrijding & meer!

NascholingMini-Serie
Duur
00:42 uur
Punten
0.5 CKRD
Vakgebied
Paraveterinairen

Als paraveterinair wil je je werk graag goed doen. En niemand is te jong of te oud om te leren. Zou jij graag meer willen leren over hoe advies effectief over te brengen naar klanten? Hoe je je gesprekken met huisdiereigenaren naar een hoger niveau kunt tillen? Volg dan de korte e-learning Klanten adviseren en loyaliteit stimuleren bij parasietenbestrijding & meer!

Door de 5 GOUDEN REGELS in te zetten kun je klanten op zo’n manier adviseren dat ze graag weer bij je terugkomen. En niet alleen voor parasietenbestrijding. Wat je in deze e-learning leert is breed in de praktijk toepasbaar.

Deze E-learning mini-serie bestaat uit vijf onderwerpen: 5 Gouden Regels, Vlooien, Teken, Longwormen en Spoelwormen. Ieder onderwerp bestaat uit twee video’s:

  • De eerste video bevat steeds een OH NEE!-moment van een huisdiereigenaar, die leidt tot een vraag over vlooien. Je leert enkele belangrijke feiten over de betreffende parasiet, zodat je effectief kunt omgaan met de vraag van de eigenaar en belangrijke basisinformatie kunt geven.
  • De tweede video laat steeds zien hoe je - door toepassing van de 5 GOUDEN REGELS - de huisdiereigenaar van het OH NEE!-moment naar een tevreden OH JA!-uitkomst kunt leiden. Een positieve ervaring is essentieel om ervoor te zorgen dat men terugkomt.

Om deze nascholing te bekijken moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Over deze nascholing

Categorie
Hond / Kat
Duur
00:42
Punten CKRD
0.5
Vakgebied
Paraveterinairen
Type
Webinar
Taal
Nederlands

Sprekers

A
Animatie

Dit platform is een initiatief van Boehringer Ingelheim met als doel de kennis van dierenartsen op een innovatieve wijze te vergroten.

Support

Support overzicht producten en diensten.

Contact

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over Vetclass?